Publicitat
Publicitat

Dijous comença el Portalblau

Aquest dijous comença una nova edició del Festival Portalblau, enguany dedicat als refugiats de la Mediterrània. Les actuacions de Marc Parrot, conferència i una performance de Marc Sellarès a la Platja del Rec són algunes de les activitats d'aquesta setmana.

Aquest dijous comença el que serà la dotzena edició del festival Portalblau de l'Escala, el Festival de Música i Art de la Mediterrània.La crisi dels refugiats a la Mediterrània marcarà la trajectòria d'enguany, amb una primera acció durant el matí a la Plaja del Rec a càrrec de Marc Sellarès.Trencarà el gel pel que fa a la part musical Marc Parrot, amb quatre actuacions dijous i divendres a la Plaça del tercer Centenari.Divendres i el cap de setmana les protagonistes seran les conferències.

Al cartell del Portalblau hi trobem un macroconcert a càrrec d'Alfred Garcia, un dels guanyadors  d'Operación Triumfo.També actuaran Paco Ibçañez, Pau Riba i Anna Roig, i entre d'altres, l'orquestra Orpheus 21, formada per músics refugiats de la guerra de Síria.La programació completa i la venda anticipada d'entrades es poden trobar a www.portalblau.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar