Publicitat
Publicitat

Havaneres a Camp dels Pilans

El grup Mar d’Amunt del Port de la Selva amenitza la cantada d’havaneres del camp dels Pilans, celebrada a la nova pista a tocar del centre cívic del barri.

La cantada d'havaneres al Camp dels Pilans és una constant de cada any. En aquesta ocasió va anar a càrrec d'un grup del Port de la Selva, els Mar d'Amunt, que debutaven en públic a l'Escala. El públic no va ser tant abundant com en ocasions passades. Potser el fet de coincidir amb la gran cantada de Calella va influir-hi.

Històricament, la cantada d'havaneres s'havia fet a la gespa de l'entrada del barri. Des de l'any passat, però, s'ha traslladat a la pista a tocar del centre cívic. Aquest any, a més, s'estrenava el nou escenari.

El president del barri no va voler deixar passar per alt l'oportunitat d'agrair a l'Ajuntament l'esforç per fer realitat totes aquestes reformes.

La temporada d'havaneres és engegada, doncs. Però la cantada important del barri és la d'agost. Enguany, prevista per al divendres 16 d'agost, amb el grup Cavall Bernat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar