Publicitat
Publicitat

Multitudinària Fashion Show a Riells

El comerç local de l'Escala mostra múscul amb una desfilada de moda multitudinària. Prop de dues mil persones van passar per la Fashion Show en què van desfilar models d'onze comerços locals, entre moda adulta, infantil, sabateria, roba de bany i joieria. Era la tercera desfilada de la UBET, la primera que es fa a Riells.

L'agrupació de comerç local de l'Escala, la UBET, ha superat amb nota l'estrena de la plaça de l'Univers com a escenari de la seva desfilada de moda d'estiu. A la passarel·la, van passar-hi models d'una dotzena de botigues locals. Entre elles, les últimes tendències en models d'ulleres, colors estampats de moda de temporada de diferents botigues; també van desfilar els últims models en moda de bany. Els més aplaudits van ser els models de moda infantil, amb uns models que ja mostraven grans dots professionals sobre la passarel·la. I no van faltar-hi els models de sabates elaborades amb matèries naturals o una selecció de joies lluides al final de la sessió.L'acte va ser seguit per un públic multitudinari. L'organització calcula que, entre la gentada que omplia tots els racons de la graderia més els que van seguir-ho drets i els passavolants que un moment o altre van passar-hi, la Fashion Show de la UBET va ser vista per més de dues mil persones.

La d'enguany era la tercera desfilada organitzada per la UBET. Les dues anteriors es van fer a La Riba. Aquesta era la primera que es fa a Riells, a la plaça de l'Univers, un espai que des de la junta del comerç local es reivindica com un lloc idoni per a celebracions com aquesta.

Tant és així que la mateixa nit de dissabte ja es plantejava la possibilitat que la desfilada de moda d'estiu pugui programar-se a partir d'ara de forma alterna un any a La Riba i un any a Riells.

I no només això. La UBET reivindica que l'espai de la Plaça de l'Univers és un bon espai per a programar-hi activitats d'un format gran, no només les d'un àmbit més familiar que s'hi fan a l'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar