Publicitat
Publicitat

Nou documental sobre Jacques Leonard

Nova pel·lícula dedicada al fotògraf Jacques Leonard. És obra de Manuela Brioa i s'estrena dimecres vinent a Barcelona. Combina fotografia, vídeo i flamenc.

Anunci 0s

Dimecres vinent dia 10 a les 7 de la tarda i a la seu de l'SGAE a Barcelona es presenta un nou documental sobre la vida del fotògraf Jacques Leonard.Es tracta de  'Jacques Léonard. Que ni Gitano ni Payo', una producció de Manuela Brioa amb música de Juan Parrilla.

Una vegada estrenat li espera un llarg recorregut per Europa i la resta del món, inclosa la Xina.El projecte incopora el flamenc a les fotografies de Leonard.Per la família de Leonard, cada exposició, acte o pel·lícula que es dedica al seu pare és motiu de satisfacció.

Leonard ha reflectiti la vida gitana a Barcelona des de dins, cosa que no va aconseguir ningú més, però les seves fotografies van més enmllà.

Des de la família es convida a assistir a l'estrena del documental a Barcelona.Per fer-ho s'ha de contactar amb Canal 10 Empordà abans de dilluns al migdia.

Hi seran, entre d'altres, representants del col·lectiu musical i artístic gitano a Catalunya.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar