Publicitat
Publicitat

Tercera desfilada de moda de la UBET

Demà arriba la Fashion Show, la tercera desfilada de moda de la UBET. Hi participen una dotzena de comerços dels sectors de la moda, els complements i es fa a la plaça de l'Univers.

La desfilada de moda de la UBET es trasllada aquest estiu a Riells, després que les dues primeres edicions s'haguessin fet l'any passat i l'anterior, a La Riba. La Fashion Show, com s'anomena aquesta desfilada és l'acte públic més important que programa la UBET, amb l'atractiu que els models que s'hi mostraran son de comerços agremiats.

A la Fashion Show s'hi podran veure models de moda, de roba infantil, de roba de bany, de calçat, joieria i òptica. Tots ells proporcionats per una dotzena de botigues locals.

La Fashion show va tenir molt bona acollida en les dues primeres edicions. Aquest any es trasllada a Riells, a la plaça de l'Univers.

Amb el trasllat de la desfilada a Riells, hi ha també un component reivindicatiu. I és que des de la UBET es llança un missatge directe a l'Ajuntament reivindicant que es programin més actes a Riells.

La desfilada de moda Fashion Show de demà, a la plaça de l'Univers, està programada per a les deu de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar