Publicitat
Publicitat

Spider-Man marxa de vacances lluny de casa

Tom Holland porta Spider-Man lluny de casa en la nova entrega dedicada al superheroi de Marvel

Les sales de cinema poden ser una gran opció per combatre les temperatures altes d'aquests últims dies, aquesta setmana arriben un parell de novetats amb molta entitat acompanyades d'altres pel·lícules per un públic més selecte.

La més promocionada 'Spider-man: Lejos de casa', noves aventures de l'home aranya ara lluny de la seva ciutat natal. En aquesta ocasió Peter Parker decideix anar-se'n juntament amb els seus amics a passar unes vacances a Europa. Tot i això, el pla per desconnectar dels seus superpoders durant unes setmanes es veuen truncats quan Nick Fury contacta amb ell, doncs s'ha d'aturar l'atac d'unes criatures que estan causant el caos al continent.

Com en anteriors ocasions, la història del protagonista va acompanyada de la història dels seus malvats i aquesta vegada no serà una excepció. El tràiler ha desvetllat que enguany es tractarà de Mysterio, el qual és interpretat per Jake Gyllenhaal. A part de Gyllenhaal, l’elenc està conformat per Tom Holland en el paper de l'home arany,  Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau i Samuel L. Jackson.

L'altre gran estrena arriba a ritme de les mítiques cançons del grup The Beatles, això si amb un toc de fantasia, romanticisme i sense cap actor reencarnant John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Yesterday és la nova comèdia del director britànic Danny Boyle i protagonitzada per Lily James, Himesh Patel, Ana de Armas i Kate McKinnon. El film vol respondre la pregunta, què passaria al món on sobtadament tothom ha oblidat l'existència de The Beatles i no té cap constància ni record de les seves cançons

A 'Yesterday' l'única persona que sí que recorda el grup britànic és un músic que malviu per guanyar-se la vida en aquesta professió. En adonar-se de la situació, el protagonista comença a beneficiar-se'n per començar una nova carrera cap a la fama mundial tot cantant i fent embogir el públic amb les grans cançons del grup de Liverpool.

El film nacional de la setmana és '522. Un gato, un chino y mi padre' una 'road movie' protagonitzada per Natalia de Molina qui pateix una acrofòbia que només li permet fer 522 passos fora d'un Lloc tancant. Per un sobtat succés es veu forçada a fer un viatge fins a Portugal per complir un últim desig, havent d'afrontar així el seu trauma.

{{ tall 522 }}

I per un públic més petit aquesta setmana s'estrena 'Elcano y Magallanes' una aventura on s'explica la primera volta al món, és a dir, la primera expedició marítima que va donar la volta al globus, iniciada per Juan Sebastian Elcano i completada per Fernando de Magallanes. La pel·lícula de dibuixos recrea el viatge dels dos expedicionaris sota sota la direcció de Ángel Alonso. Una producció basca que es va estrenar a la Secció Especial del 22è Festival de Màlaga, i la versió original de la qual és en euskera. Filmax presenta la versió doblada al castellà a la resta de l'Estat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar