Publicitat
Publicitat

La Policia de l'Escala celebra la festa del seu patró

El cos de Policia Local de l'Escala divendres van celebrar l'acte institucional per commemorar la diada del seu patró, Sant Pere. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Victor Puga, i alguns regidors, qui van entregar els diplomes als agents condecorats. 

La Policia Local de l'Escala, divendres va celebrar la festivitat del seu patró, Sant Pere. L'acte més formal i institucional va tenir lloc a la Sala Polivalent. L'esdeveniment va començar amb la salutació dels agents a l'alcalde, Víctor Puga, i el regidor de Serveis i Seguretat, Robert Figueras. 

La Festa de la Policia, és un acte formal, en què es fa entrega dels diplomes als nous agents, i es reconeix la feina feta durant l'any. 

 Així ho explicava el Cap de la Policia Local, Ramon Pérez. 

  

L'acte va comptar amb representants dels diferents cossos de seguretat que tenen competència en el territori. Víctor Puga, alcalde de l'Escala, va parlar de la importància del model de policia i la cooperació entre les diferents forces de seguretat. A qui va agrair la feina feta. 

  

La celebració també serveix per donar la benvinguda als policies que vénen a donar suport durant la campanya d'estiu, en què augmenta notablement la població de l'Escala i en conseqüència els cossos de seguretat també han d'incrementar el seu nombre d'efectius. 

 

Després de l'entrega de diplomes i els reconeixements honorífics, el regidor de Serveis i Seguretat, Robert Figueras, va explicar els objectius i compromisos del consistori de cara aquest nou mandat. Entre ells, la nova comissaria i l'augment de la plantilla. 

 

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, va reafirmar el compromís del seu executiu de cara aquesta nova comissaria, treballant conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. 

 

L'acte va acabar amb el passi d'un vídeo recordant la història de la policia i amb un piscolabis per a tots els presents. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar