Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament fa una recepció en el primer equip del FC l'Escala

La celebració de l'ascens a Primera Catalana encara continua. Aquest dijous al vespre, l'ajuntament de l'Escala va felicitar el primer equip del FC l'Escala per haver assolit l'ascens a Primera Catalana, que recordem que va ser el passat 26 de maig de 2019 a casa contra el Cassà de la Selva. 

L'ajuntament de l'Escala fa una recepció oficial en el primer equip del FC l'Escala per haver aconseguit l'ascens a Primera Catalana. President, vicepresidenta, director esportiu, entrenador, preparador físic, delegats i set jugadors van ser presents l'acte institucional a la sala de plens de consistori. Miquel Bosch, Sepu i el capità Sergi Ramírez van signar en el llibre d'honor de la casa de la vila. L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, va entregar una placa als campions de Segona Catalana. 

Tot i les celebracions, el club continua confeccionant la plantilla per la pròxima temporada a la màxima categoria catalana com és la Primera Catalana. De moment, s'han fet oficials tres fitxatges: Marçal Saenz, Ivan Toribio i Nil Congost i les renovacions de pesos importants com són Rami, Argi i Denilson, entre d'altres. 

La celebració va acabar amb un brindis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar