Publicitat
Publicitat

ERC vol aturar llicències en edificis amb protecció

ERC demana que s’aturin les llicències d’obres en edificis amb algun tipus de protecció. En u na reunió amb el regidor d’urbanisme en funcions, li han demanat que s’aturin llicències mentre es tramita el nou POUM.

En una reunió celebrada recentment amb el regidor d'urbanisme en funcions, el grup d'ERC ha demanat que s'aprovi, amb caràcter d'urgència, una suspensió de llicències d'obres en totes aquelles finques que estiguin inventariades en tots els llistats de patrimoni local, durant un any. Igual que es va fer amb les llicències d'obres a la zona de l'Estany de Poma, els republicans demanen que es faci amb aquestes finques mentre es treballa en el nou POUM, amb l'objectiu de protegir i salvaguardar tot allò que pugui tenir interès històric, cultural o arquitectònic pel municipi.

En l'origen de la demanda de suspensió de llicències hi ha el cas de la finca del passeig Lluís Albert, 4-5, venuda recentment i a punt d'enderrocar per construir-hi un bloc de pisos. Per a ERC, s'ha perdut l'oportunitat de preservar-ne aquells elements més significatius.

Per a la portaveu d'ERC, el regidor d'urbanisme va ser receptiu a la proposta, tot i que consideren que la tramitació del POUM està essent massa lenta. 

  

Amb tot, s'han emplaçat a estudiar el tema per intentar assolir un acord per a fer realitat la mesura proposada per ERC.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar