Publicitat
Publicitat

El migcampista Uri Sala seguirà en el FC l'Escala

El migcampista Uri Sala continuarà una temporada més en el FC l'Escala. El dorsal 8, que jugarà per segon curs seguit en el Nou Miramar, ha tingut ganes de formar part del projecte de Primera Catalana. El club segueix treballant per anunciar més fitxatges i renovacions. De moment la plantilla és de 14 jugadors.

Uri Sala seguirà vestint una temporada més la samarreta blaugrana. La decisió del dorsal número 8 arriba un mes després d'haver assolit el desitjat ascens a la Primera Catalana. El fet de pujar a la màxima categoria del futbol català ha tingut un pes important en la seva determinació. 

El dorsal 8, que jugarà per segon exercici seguit a l'Escala, el curs passat va marcar tres gols contra el Sant Jaume de Llierca i Sant Feliu de Guíxols, a casa, i contra el Cassà a domicili. L'ex del Bescanó va entrar en 26 convocatòries i en 21 ocasions va ser titular.

Amb la renovació d'Uri Sala ja són 14 jugadors confimarts. Recordem que s'ha anunciat també la renovació de Denilson Rivas i que Ayoub, Doudou, Aleix Pares i Koli faran el salt al primer equip. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar