Publicitat
Publicitat

El juvenil del CER l'Escala, subcampió d'Espanya per equips

El juvenil del CER l'Escala de tennis taula queda subcampió per equips en veure's superat en la final per l'Alicant. En individuals, Sergi Grau i Iker González cauen en els quarts de final mentre que Norbert Tauler és eliminat en els vuitens. I en dobles, el figuerenc Sergi Grau els guanya amb Arnau Pons.

L'equip juvenil del CER l'Escala de tennis taula, format per Sergi Grau, Iker González, Norbert Tauler i David Portell, han quedat subcampions d'Espanya per equips després de perdre a la final contra l'ASSSA Alicante per 3 a 1. El club escalenc es va quedar amb la mel als llavis.

En individuals, Sergi Grau i Iker González van ser eliminats en els quarts de final mentre que Norbert Tauler va caure en els vuitens.

L'únic que va aconseguir una primera posició va ser Sergi Grau en els dobles. El figuerenc va tenir com a parella Arnau Pons (CN Mataró) i es van fer amb el títol després de vèncer a la final per 3 a 1 a Marc Gutiérrez i Alberto Lillo. 

En la categoria d'alevins, on el CER, es presentava amb quatre integrans van passar com a primers de grup i després van caure a la primera ronda. I en indiciduals, Marc Pigem i Marçal Geli no van passar de grup i Xavi Magro va cedir a la segona ronda mentre que i Àlex Portell va ser eliminat a la tercera. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar