Publicitat
Publicitat

Concerts eclèctics pel dia de la música

Associació de Músics Eclèctics i combos de l'Escola de Música celebren el dia internacional de la música amb concerts a La Platja. Van tenir lloc dissabte al vespre.

La plaça de la sardana, en ple centre neuràlgic de La Platja va acollir dissabte passat diversos concerts en motiu del dia Internacional de la música. Va ser una iniciativa de l'Associació de Músics Eclèctics de Catalunya amb col·laboració de l'Escola Municipal de Música El Gavià. Van intervenir-hi tres músics de l'associació i dos combos i un duo de l'escola de música.

El dia internacional de la música es va instituir com a celebració europea l'any 1985. Des d'aleshores, cada solstici d'estiu, el 21 de juny, la Unió Europea celebra una jornada destinada a promoure l'intercanvi cultural entre els pobles, el transvassament musical d'uns territoris i altres. El seu objectiu e´s promocionar la música en dues línies. Una, que els músics afeccionats, voluntàriament, surtin a tocar al carrer. I l'altra, amb l'organització de concerts gratuïts, en els quals el públic tingui l'oportunitat de presencar els seus artistes preferits sense desmerèixer cap estil ni origen.A l'Escola de Música s'ha acabat el curs, però no les activitats. I és que aquesta nit tenen un altre concert. Es tracta del concert de combos que es va haver d'ajornar el divendres 14 d'aqeust mes de juny. A les vuit del vespre a la plaça Víctor Català.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar