Publicitat
Publicitat

Albert Comas podria deixar de ser l'entrenador del CB l'Escala

Albert Comas podria deixar la banqueta del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala i es convertiria únicament en jugador. L'actual tècnic li agradaria desvincular-se del cos tècnic i retornar a les pistes. És per aquest motiu que el club estaria buscant tècnic per poder fer realitat el desig de Comas. 



En el sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala hi podria haver nou entrenador la pròxima temporada. El president Pep Andrades ha dit públicament que el desig de l'actual tècnic Albert Comas és ser només jugador. De fet, en alguns partits hem vist a Comas fent de jugador per manca d'efectius. El club ja hi està treballant. 

Pel que fa a l'equip hi haurà, de moment, dues baixes la de Pau Esponellà, que ha fitxat per La Bisbal Bàsquet de Copa Catalunya, i la de Miquel Soler per lesió. És per això que el club es veu obligat a reforçar la plantilla.

Recordem que l'equip ha perdut la Tercera Catalana per alineació indeguda i per no estar d'acord amb aquesta decisió el club va optar per no presentar-se a les promocions de descens. El cas és a la Federació Catalana de Bàsquet. Ara només queda esperar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar