Publicitat
Publicitat

Celebració Dia Internacional de la Música

Commemoració del Dia Internacional de la Música amb diversos concerts a partir de les 7 de la tarda a la Platja de les Barques de l'Escala. 

En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Música, l'Escola de Música "El Gavià" i l'Associació Catalana de Músics Eclèctics amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala, han organitzat tot un seguit d'actuacions musicals a l'aire lliure. La cita tindrà lloc, demà dissabte, a partir de les 7 de la tarda a la Platja de les Barques. D'aquesta manera es donarà la benvinguda a l'estiu amb una jornada festiva, de caire popular i gratuïta per a tots els públics.

Entre les diverses actuacions, destaca la de Madamme Mustash. Nom artístic de la cantautora de Roses, Anna Gratacós. L'artista es troba  presentant el seu segon àlbum "Batecs". Un disc enregistrat i editat íntegrament des de casa seu. En aquest nou treball, Gratacós deixa enrrere la música acústica i afegeix més instruments i electrònica en les cançons que interpreta. Aquest cop, en català. 

En la jornada també hi participaran formacions locals formades per els alumnes de l'Escola de Música, com també, alguns artistes convidats. Durant els concerts, es seguirà la línia de passades edicions o esdeveniments organitzats per l'Associació Catalana de Músics Eclèctics, com ara l'EscalaRock. 

Així doncs, dissabte, Dia Internacional de la música amb ADN Rock Escalenc. 1



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar