Publicitat
Publicitat

Noves aventures de Gozilla i Toy Story

Les aventures de 'Toy Story 4' arriben als cinemes en català, també ho fa el més nou de la criatura 'Gozilla' i aquesta setmana també arriba el debut en la direcció de l'actor i guionista Jonah Hill amb la pel·lícula 'En los 90'.

Sant Joan arriba amb poques novetats a les sales de cinema, però amb dos noms de molt de pes. Un dedicat al públic infantil, ideal per les vacances que ja arriben i l'altre per un públic més adult. Una de les destacades serà la quarta entrega de 'Toy Story'. Les joguines més famoses de Pixar tornen a l'acció, després de 24 anys de la seva primera entrega l'any 1995.

A 'Toy Story 4', dirigida per Josh Cooley, el cowboy Woody, igual que va cuidar en el passat del seu inseparable Andy, haurà de cuidar ara de la Bonnie. Ara però arribarà una nova joguina i amb ella començarà una aventura amb vells i nous amics que ensenyarà al  cowboy com de gran pot ser el món si ets una joguina. Amb aquesta estrena es pot  donar per inaugurada la temporada de blockbusters de l’estiu.

-- Toy Story 4

Una de les altres grans estrenes de la setmana "Godzilla: Rey de los monstruos" nova aventura de la franquícia 'Gozilla' , després del seu reinici l'any 2014. Aquest film arriba amb una clara intenció, ja anunciada fa temps, aconseguir una gran batalla final Gozilla vs King Kong un film cada cop més real. De fet el film marcarà un enllaç amb les entregues següents del nou univers que inclou mítiques criatures, tal com es va poder veure a l'escena post-crèdits de 'Kong: La Isla calavera' de l'any 2017 on es feia referència a la possibilitat de buscar altres monstres mítics.

La trama de 'Gozilla:Rey de los monstruos' tindrà lloc 5 anys després dels fets que van transcórrer a la primera entrega. Després dels fets de 2014, quan el fill petit de la família Russell va morir, el pare va caure amb l'alcohol, la mare va seguir treballant per investigar l'origen de les criatures mítiques i la filla adolescent no sap quin camí ha de seguir. Quan un eco terrorista segresta a la Emma i Madison, el pare intentarà recuperar-les i s'adonarà que no existeix un únic mostra, si no 17 criatures mítiques han estat descobertes a les profunditats de la Terra. Amb aquest descobriment s'adona que els humans són la infecció que emmalalteix el planeta i són els monstres la manera en què la Terra combat aquesta malaltia.

-- Gozilla

El realitzador audiovisual Denis Rovira Van Boekholt debuta en el llargmetratge amb el film de terror 'La influencia'. Una pel·lícula de producció espanyola que compta amb Emma Suárez i Alain Hernández en el seu repartiment. Al film, Alícia torna a la sinistra mansió de la qual va fugir quan era nena, ara com a mare de família, amb el seu marit i una filla de nou anys. La protagonista vol refer la seva vida, però està obligada a enfrontar-se amb el passat. Mentrestant, la matriarca de la família es troba en coma profund i sobreviu connectada a una màquina. La petita Nora sent una estranya fascinació per ella.

-- La influencia

I per un públic més adult i amb ganes d'emocions més tranquil·les arriba 'El secreto de las abejas' drama romàntic amb un punt històric. La doctora Markham torna a la ciutat que va abandonar quan era petita, ho fa per fer-se càrrec de la consulta mèdica del seu pare. Allà coneix a Charile un nen que la visita per curar unes ferides, una amistat que els porta a explicar els seus secreta a les abells del jardí una tradició de la doctora. La nova amistat fa que la doctora conegui a la mare de Charlie i inesperadament les dues dones s'adonaran que entre elles passa quelcom més que una simple amistat. Però en una petita ciutat britànica dels anys 50, aquest nou secret no pot amargar-se per molt de temps ni tan sols les abells poden mantenir-lo ocult.

-- el secreto



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar