Publicitat
Publicitat

Pau Esponellà fitxa per la Bisbal de Copa Catalunya

L'escalenc Pau Esponellà serà jugador de La Bisbal de Copa Catalunya la pròxima temporada. No ha estat una decisió fàcil pel jugador després de jugar tota la vida en el Club Bàsquet l'Escala. Esponellà tenia ganes de fer un pas endavant i considera que ara se li ha presentat una bona oportunitat. 

Pau Esponellà es desvincula del primer equip del Club Bàsquet l'Escala i s'incorpora a La Bisbal que milita a la Copa Catalunya. El club bisbalenc li havia fet diferents ofertes en les anteriors temporades però el jugador escalenc no acceptava fins ara. L'aler-pivot, de 26 anys, i que ha jugat nou temporades amb els balus, considera que havia d'aprofitar aquesta oportunitat que se li ha presentat.

El capità i el líder de l'equip volia degustar la Copa Catalunya, una categoria que motiva en el jugador. Esponellà conèix la majoria de jugadors, en especial a Pitu Estruch amb passat a l'Escala.

 

En Pau jugador marxa, però en Pau coordinador de la base i entrenador d'equips es queda.

 

Pau Esponellà dona les gràcies a les xarxes socials en el president Pep Andrades per donar-li suport i per entendre aquesta decisió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar