Publicitat
Publicitat

Primera promoció InserVela

L'Escala completa el primer projecte InserVela amb gran èxit. Després de nou mesos d'aprenentatge, els alumnes han rebut els diplomes i les armilles salvavides que els acrediten l'aprofitament del curs.

La Sala de Juntes del Club Nàutic l'Escala ha acollit la cerimònia de clausura del primer curs d'InserVela de l'Escala. Un projecte d'inserció de joves en risc d'exclusió social a través de la vela i altres esports nàutics. Un projecte avalat per l'Ajuntament, el Club Nàutic l'EScala i la Federació CAtalana de Vela. A l'acte de lliurament de diplomes i armilles, el delegat territorial de la Federació Catalana de Vela, Xavier Casorrán, posava en valor l'esport de la vela com a vehicle integrador dels col·lectius més vulnerables.

Amb aquest acte culmina amb èxit l'arribada del programa Inser Vela a l'Escala, primera població de les comarques gironines on té lloc. Per a l'Ajuntament, ha estat un orgull poder col·laborar en el desenvolupament del projecte.

El programa s'ha dirigit a joves en risc d'exclusió social d'entre 16 i 25 anys amb la voluntat de facilitar la seva inserció laboral mitjançant l'esport de la vela. La satisfacció dels qui han participat en la primera edició d'aquest programa era evident.

Tots ells van passar per una primera sessió de navegació de 4 hores i un programa d'aprenentage dividit en tres fases: curs de vela de nivell bàsic, mitjà ia vançat i formació en les tasques de monitor-col·laborador de vela i en manteniment d'embarcacions. Ara estan a punt per iniciar la seva carrera professional a l'entorn nàutic, fet que s'intentarà facilitar des de les entitats implicades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar