Publicitat
Publicitat

El sènior masculí del CB l'Escala perd la categoria de Tercera Catalana

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala perd la Tercera Catalana perquè ha renunciat disputar les promocions de descens. L'equip d'Albert Comas va confirmar la permanència en l'últim partit de lliga a casa contra el Salt, però un àrbitre va denunciar una alineació indeguda i ha causat tot aquest enrenou. 

Amb la victòria contra el Salt, l'equip d'Albert Comas estava més que salvat, però un àrbitre que no era a la pista va denunciar a l'Escala per una alineació indeguda, la de Robert Costey, que va ser expulsat en un partit de la base i no podia jugar amb el primer equip contra el Salt. Coincideix que era el mateix àrbitre que va xiular el polèmic duel entre l'Escala - Porqueres femení el dia de la presentació dels equips.

Amb la impugnació de l'últim partit de lliga, l'equip va baixar a la plaça de promoció de descens però el club va decidir no presentar-s'hi perquè això volia dir donar la raó a l'àrbitre denunciant i mostrar així, el descord del club envers aquesta situació. 

La Federació ha comunicat al club escalenc que s'esperi però això arriba dies abans de fer les inscripcions. Pep Andrades ha afirmat que l'equip s'inscriurà a la mateixa categoria.

Tot i aquest contratemps, el sènior masculí ja està preparant la pròxima temporada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar