Publicitat
Publicitat

Torna el torneig Penyes Futbol Games a l'Escala

Torna a l'Escala el Torneig Penyes Futbol Games organitzat per la Federació de Penyes de l'Empordà i la Catalunya Nord. Una competició d'esports electrònics que té l'objectiu d'apropar els més joves al moviment penyista a través de les seves Federacions.

Anunci 0s

La Confederació Mundial de Penyes ha designat un any més L'Escala per acollir el Torneig de Penyes Futbol Games el cap de setmana del 6 de juliol, una activitat organitzat per la Federació de Penyes de l'Empordà i la Catalunya Nord. Un torneig que va ser creat per fomentar els més joves el moviment penyista i gaudir amb els seus companys de Federació per tal de treballar en equip per viure una gran final a les instal·lacions del FC Barcelona.

Igual que l'any passat es portarà a terme una competició d'esports electrònics  on poden participar els joves d'entre 8 i 18 anys, el campionat es realitzà jugant al Pro Evolution Soccer 2019 i paral·lelament també hi ha partides del Clash Royale. Enguany no hi ha novetats destacades, ja que l'any passat van introduir-se canvis importants per professionalitzar el torneig amb fases i eliminatòries. 

Els nens i joves que s'hi presentin hauran de superar una primera fase individual per classificar-se per la gran final, que es disputarà durant el Congrés Mundial de Penyes. Els quatre primers classificats de cada Federació competiran a la fase final que es disputarà al mes d'agost, coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes. La Federació que guanyi més partides anirà passant de ronda fins a esdevenir campiona del torneig. A l'Escala les inscripcions són obertes fins al 28 de juny, cal recordar que hi ha places limitades i que de moment el ritme d'inscripcions va a bon ritme.

Com qualsevol competició, tot esforç té la seva recompensa. Tots els participants rebran un obsequi de benvinguda i entraran al sorteig del videojoc Pro Evolution soccer 2019 per PlayStation 4. Els quatre primers classificats del torneig rebran premis especials com samarretes, motxilles i pilotes oficials del FC Barcelona i seran els representants de la federació a la fase final, que tindrà lloc a les instal·lacions del FC Barcelona coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, dins del marc del Congrés Mundial de Penyes.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar