Publicitat
Publicitat

Torna el torneig Penyes Futbol Games a l'Escala

Torna a l'Escala el Torneig Penyes Futbol Games organitzat per la Federació de Penyes de l'Empordà i la Catalunya Nord. Una competició d'esports electrònics que té l'objectiu d'apropar els més joves al moviment penyista a través de les seves Federacions.

La Confederació Mundial de Penyes ha designat un any més L'Escala per acollir el Torneig de Penyes Futbol Games el cap de setmana del 6 de juliol, una activitat organitzat per la Federació de Penyes de l'Empordà i la Catalunya Nord. Un torneig que va ser creat per fomentar els més joves el moviment penyista i gaudir amb els seus companys de Federació per tal de treballar en equip per viure una gran final a les instal·lacions del FC Barcelona.

Igual que l'any passat es portarà a terme una competició d'esports electrònics  on poden participar els joves d'entre 8 i 18 anys, el campionat es realitzà jugant al Pro Evolution Soccer 2019 i paral·lelament també hi ha partides del Clash Royale. Enguany no hi ha novetats destacades, ja que l'any passat van introduir-se canvis importants per professionalitzar el torneig amb fases i eliminatòries. 

Els nens i joves que s'hi presentin hauran de superar una primera fase individual per classificar-se per la gran final, que es disputarà durant el Congrés Mundial de Penyes. Els quatre primers classificats de cada Federació competiran a la fase final que es disputarà al mes d'agost, coincidint amb el Congrés Mundial de Penyes. La Federació que guanyi més partides anirà passant de ronda fins a esdevenir campiona del torneig. A l'Escala les inscripcions són obertes fins al 28 de juny, cal recordar que hi ha places limitades i que de moment el ritme d'inscripcions va a bon ritme.

Com qualsevol competició, tot esforç té la seva recompensa. Tots els participants rebran un obsequi de benvinguda i entraran al sorteig del videojoc Pro Evolution soccer 2019 per PlayStation 4. Els quatre primers classificats del torneig rebran premis especials com samarretes, motxilles i pilotes oficials del FC Barcelona i seran els representants de la federació a la fase final, que tindrà lloc a les instal·lacions del FC Barcelona coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, dins del marc del Congrés Mundial de Penyes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar