Publicitat
Publicitat

Nou projecte de Marc Torrent

"No és No" el nou projecte de l'artista local Marc Torrent, una performance reivindicativa per donar suport al col·lectiu femení i fer reflexionar davant els nombrosos casos d'agressions sexuals. Una obra on la participació femenina serà clau per aconseguir la millor atmosfera.

Anunci 0s

L'artista escalenc, Marc Torrent té nou projecte entre cella i cella. Es tracta d'una obra titulada 'No és No', un projecte reivindicatiu on tracta el tema de les agressions sexuals a les dones. Una obra que neix de la necessitat d'expressar i criticar un fet cada cop més visible a la societat. 

  

El projecte no acaba aquí, ja que Torrent té previst crear una performance jugant amb l'espai, la llum i el so. Per aquest motiu l'escalenc necessita la col·laboració del públic femení, doncs el so de la sala seran crits de dones per aconseguir l'atmosfera idònia per transmetre el sentiment de vulnerabilitat i dolor. 

 

Totes les persones interessades a col·laborar del projecte han d'enviar via correu electrònic, l'àudio dels seus crits a ttorrent92@hotmail.com abans de la primera setmana de juliol. La performance s'inaugurarà aviat a l'Escala i després pobles com Castelló d'Empúries o Figueres també l'acolliran.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar