Publicitat
Publicitat

Nou projecte de Marc Torrent

"No és No" el nou projecte de l'artista local Marc Torrent, una performance reivindicativa per donar suport al col·lectiu femení i fer reflexionar davant els nombrosos casos d'agressions sexuals. Una obra on la participació femenina serà clau per aconseguir la millor atmosfera.

L'artista escalenc, Marc Torrent té nou projecte entre cella i cella. Es tracta d'una obra titulada 'No és No', un projecte reivindicatiu on tracta el tema de les agressions sexuals a les dones. Una obra que neix de la necessitat d'expressar i criticar un fet cada cop més visible a la societat. 

  

El projecte no acaba aquí, ja que Torrent té previst crear una performance jugant amb l'espai, la llum i el so. Per aquest motiu l'escalenc necessita la col·laboració del públic femení, doncs el so de la sala seran crits de dones per aconseguir l'atmosfera idònia per transmetre el sentiment de vulnerabilitat i dolor. 

 

Totes les persones interessades a col·laborar del projecte han d'enviar via correu electrònic, l'àudio dels seus crits a ttorrent92@hotmail.com abans de la primera setmana de juliol. La performance s'inaugurarà aviat a l'Escala i després pobles com Castelló d'Empúries o Figueres també l'acolliran.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar