Publicitat
Publicitat

Fi de curs a l'escola de teatre Teart

Fi de curs a l'escola de teatre Teart. Els joves aprenents d'artistes van ensenyar en públic el treball fet al llarg del curs. Els més petits, uns exercicis fets sobre cançons infantils de Dàmaris Gelabert. Els grans, una versió particular del musical Snoopy.

 Pares, mares, familiars, amics i companys van poder gaudir diumenge d'una representació ben especial dels petits aprenents d'actor o d'actriu, a la sala polívalent. Els alumnes de l'escola de teatre Teart, que dirigeix Elisenda Trias, van mostrar en públic el treball fet al llarg d'aquest curs escolar. I és que després de mesos de curs treballant en equip, fent exercicis de memòria, de respecte als companys, d'expressió corporal i de joc, molt de joc, sempre ve de gust ensenyar allò que s'ha après. Els més petits van fer exercicis sobre un fons musical de cançons de Dàmaris Gelabert. Els mitjans una versió ben particular de l'obra Els músics de Bremen. I els grans, fragments de l'espectacle Snoopy El Musical.

La representació va arrencar sonores ovacions d'un públic convençut de bell antuvi. També dels alumnes mateixos que, quan no actuaven s'afegien al públic per admirar la feina dels companys.

Ara toquen unes merescudes vacances. I tots plegats, convençuts a tornar-hi a partir del setembre. L'Escola de teatre Teart, fundada el 2011 té com a centre d'operacions la sala petita de la Sala Polivalent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar