Publicitat
Publicitat

Eduardo Millán tanca la temporada de Workshop a l'Escola d'Art

Una desena d'alumnes assisteixen al workshop del pintor realista Eduardo Millán, tres dies d'activitat artística amb la fotografia i la pintura de protagonistes. Ara l'escola d'art d'hivern i els tallers amb artistes convidats s'agafen unes merescudes vacances per tornar amb força el setembre amb novetats.

L'Escola d'Art de l'Escala instal·lada a la casa del Gavià i impulsada per l'escalenc Marc Torrent ha acollit el tercer i últim workshop de la temporada. En aquesta ocasió l'artista convidat de renom internacional ha estat el pintor Eduardo Millán, un taller on la fotografia, la pintura i el realisme han centrat el protagonisme dels tres dies del taller.

Un taller amb una desena d'alumnes inscrits, procedent d'arreu de Catalunya i en aquesta ocasió amb una noia de Nova York. Classes magistrals que tal com definia Millán són ideals per enriquiment personal i per intercanviar maneres de treballar.

Aquest ha estat l'últim workshop de la temporada, les classes magistrals tornen al setembre amb més artistes de renom i amb noves tècniques pictòriques.

De fet l'Escala d'Art cèlebre aquest mes de Juny el seu final de curs amb excel·lents valoracions per part de l'ajuntament i amb l'objectiu de ser un referent cultural a Girona. Val a dir que finalitza la temporada d'hivern però l'escola obre portes durant tot l'estiu.

Les classes de l'Escala d'Art s'ofereixen els dimecres i divendres de cinc a nou del vespre a la Casa del Gavià. Està oberta tant a adults com a nens i nenes. I no cal tenir coneixements previs de pintura.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar