Publicitat
Publicitat

Tornen els homes de negre més internacionals

Tornen els homes de negre a la pantalla gran amb nous protagonistes, també ho fa el film 'Tolkien' on s'explica la vida de l'escriptor de la més que coneguda 'El Senyor dels Anells'. Per aquells que vulguin comèdia també tenen la seva dosis amb 'Pequeño gran problema'.

Setmana de moltes novetats, un total de deu estrenes arriben a la cartellera. De totes elles tres tenen opcions d'entrar dins el top de pel·lícules més vistes del cap de setmana. La que més opcions té és la nova entrega dels homes de negre un spin-off titulat Men in Black: International, que compta amb nous protagonistes, Chris Hemsworth i Tessa Thompson els quals lideren el nou equip, juntament amb veterans com Liam Neeson i Emma Thompson.

 

Els Homes de Negre sempre han protegit la Terra dels extraterrestres. En aquesta nova aventura, s’enfrontaran a la major amenaça fins ara coneguda, ja que hi ha un talp a l’organització MIB. Ara formaran equip l'agent M, una jove promesa i H atractiu agent conegut per haver salvat el món de la destrucció. 

L’escriptor sud-africà J.R.R. Tolkien ha deixat un llegat en forma de literatura fantàstica. Només era qüestió de temps que algú volgués retre-li algun homenatge en forma de biopic. Doncs aquesta setmana ha arribat l'oportunitat, ja que arriba 'Tolkien' a la gran pantalla. 

El film se centra en els anys formatius com a escriptor i com aquest passa de ser un orfe a trobar amistat i inspiració en un grup de l’escola. Veurem aspectes de la relació amb la seva dona fins que va morir l’any 1971, dos anys abans que morís l’autor. Serem testimonis de la seva experiència a la Primera Guerra Mundial, la qual va inspirar la seva obra més famosa, El senyor dels anells. L’encarregat de dirigir aquest projecte ha estat el finès Dome Karukoski  i qui encarna l’autor d’obres com El Hobbit  serà Nicholas Hoult 

Per aquells que busquin comèdia pura arriba 'Pequeño gran problema' on una intimidadora magnat, de mal caràcter i molt prepotent és desperta d'un dia per l'altre reconvertida en el seu jo adolescent. Regina Hall interpreta a Jordan, una magnat de la tecnologia que va passar una infància difícil com a nerd. Mentre turmenta la seva assistent , cau sota l'encanteri d'una nena que la transforma en el seu jo de 13 anys. A mesura que l'adolescent es va adaptant a la seva nova vida, es veu obligada a cooperar amb l'April per a una presentació important. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar