Publicitat
Publicitat

Els alumnes de batxillerat s'han examinat de les proves d'accés a la universitat

Últim dia de les proves d'accés a la universitat per els alumnes de 2n de batxillerat. De l'IES El Padró de l'Escala hi han participat una trentena d'alumnes. 

Tercer i últim dia de les proves de selectivitat per els alumnes de 2n de batxillerat. A Catalunya un total de 34.547 estudiants s'han matriculat aquest any 2019 als exàmens d'accés a la universitat. El que suposa un 1,8% més que l'any passat. Del total d'alumnes matriculats, poc més de 28.000 són estudiants amb matrícula ordinària que han acabat aquest curs el batxillerat; Uns 3.000 són procedents de batxillerat d'altres anys que no van fer les PAU, o bé, que volen millorar la seva nota. Gairebé 3.000 estudiants vénen de cicles formatius de grau superior que s'examinen d'alguna assignatura en la fase específica. 

 A l'Escala, són una trentena els estudiants de l'IES El Padró que s'examinen, de les també anomenades, PAU. Des del centre, i a falta de saber els resultats oficials, es mostren contents i optimistes amb la promoció d'alumnes que s'examina enguany. 

Javi Roman és el director de l'Institut el Padró de l'Escala. 

  

L'IES el Padró, ha preparat als estudiants per examinar-se de quatre modalitats diferents com són; Lingüístic i socioeconòmic de l'àmbit de lletres i el científic i tecnològic, en l'àmbit de ciències. Ara, només queda esperar els resultats, a partir del 26 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar