Publicitat
Publicitat

Ple de comiats a l'Ajuntament de l'Escala

Comiat de vuit regidors en l'últim ple del mandat a L'Escala. Sessió extraordinària i de tràmit, per aprovar les actes dels plens anteriors abans de la constitució del nou consistori aquest dissabte a les dotze del migdia. 

Menys d'un minut és el que ha durat, l'últim ple del mandat 2015-2019. La convocatòria de sessió extraordinària ha servit per aprovar actes anteriors. Un tràmit que sense comentaris per part de cap dels regidors s'ha acabat amb pocs segons. No obstant això, abans i després de la sessió plenària han estat els comentaris, encaixades de mans i abraçades de comiat el que realment ha protagonitzat la sessió.  

Fins a 8 regidors deixaran de ser-ho el pròxim mandat i han aprofitat avui per acomiadar-se de companys polítics i professionals de l'ajuntament escalenc. Alguns regidors ho deixen per no poder combinar la vida laboral amb la política, per desgast o per canviar d'aires. Aquest és el cas d'Àngel Rodríguez vinculat a la política escalenca al llarg de 20 anys. 

Qui tampoc continuarà amb les seves funcions serà Joan Ball·llosera, després de no assolir els vots necessaris per continuar amb el seu nou projecte Nosaltres l'Escala. Ball·llosera descarta tornar-se a presentar d'aquí a quatre anys.

I en mig dels comiats, els grups municipals amb representació el proper mandat ja comencen a mostrar el tarannà de la seva política.

Els regidors s'han trobat per primera i última vegada a la sala de plens, abans de la constitució del nou plenari el pròxim dissabte 15 de juny a les dotze del migdia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar