Publicitat
Publicitat

Neteja subaquàtica de deixalles

Els cinc centres d'immersió subaquàtica de l'Escala es coordinen per participar en una nova neteja del fons marí. Es farà dissabte, és coordinada amb la neteja que es fa a tot el litroal de l'estat i les inscripcions son encara obertes.

Mateua Dive, Dive Paradís, Orca Diving, Diving Grassi Sub i Scuba Alegre, sota el paraigües de l'Associació d'Activitats Subaquàtiques de l'Escala participaran dissabte vinent a la gran recollida de deixalles del fons marí. És una neteja adscrita al projecte Libera, creat el 2017 per l'ONG ambiental SEO/BirdLife i Ecoembes, organització mediambiental sense ànim de lucre que promou l'economia circular a través del reciclatge dels envasos.

L'objectiu de la iniciativa és conscienciar i mobilitzar la població per mantenir els espais naturals lliures de deixalles i que poguem, així, alliberar molta més vida en favor de la biodiversitat.

A l'Escala, aquesta recollida s'acota a l'espai submarí on, tot i tenir un entorn molt menys afectat que en altres indrets, l'impacte dels plàstics i altres deixalles es considera ja altíssim.

Per poder participar en aquesta recollida subaquàtica cal tenir nocions de submarinisme i apuntar-se prèviament. Les inscripcions es poden fer fins divendres al correu ctrsub65@hotmail.com o al telèfon de Carles Torras 639617317. Les embarcacions participants sortiran de port a les nou del matí de dissabte i la tornada es preveu pels volts de migdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar