Publicitat
Publicitat

Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976

L'escalenc Joan Barceló, presenta a l'Escala el seu nou llibre 'Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976. La presentació va anar a càrrec de l'alcalde Víctor Puga i el seu amic Francesc Xavier Vila. 

Joan Barceló i Coll va presentar aquests cap de setmana el seu nou llibre ' Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976', ho va fer davant els seus familiars i amics i sota la presentació de l'alcalde Víctor Puga i el seu amic Francesc Xavier Vila. El seu nou llibre segueix la línia dels dos anteriors on Barceló descriu la infància a Mallorca i les vivències adolescents a l'Escala dels anys 1950. Ara a 'Quadres de vida a la Barcelona' fa el salt de l'Escala a Barcelona per continuar explicant les seves inquietuds, des del punt de vista familiar, social, polític i cultura dels anys 57 al 76.

Un llibre que tal i com explicava el seu amic Francesc Xavier Vila, és de bon llegir i on molts poden identificar-se

Joan Barceló i Coll actualment és catedràtic emèrit de la UAB i acadèmic numerari emèrit de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Ha desenvolupat una àmplia docència universitària i de recerca científica. És coautor del text de Fisiologia Vegetal amb múltiples edicions des del 1980. A la seva faceta científica uneix també una forta vocació intel•lectual, cultural i literària. Ha col•laborat en diverses publicacions i molts escalencs el tenen present amb la revista L'Escalenc i el seu espai bocins de món. On ja demostra la seva capacitat observadora. 

Barceló ja treballa amb un nou projecte que aviat veurà la llum

Podreu seguir tota la presentació del llibre 'Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976' el proper dimecres dia 19 dins l'espai conferències de Canal 10 Empordà



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar