Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala oficialment de vacances després de perdre a Empuriabrava

Amb la derrota en el segon partit de la Copa Catalunya Amateur al camp de l'Empuriabrava-Castelló en els penals, el FC l'Escala ja està oficialment de vacances. Ara la feina del cos tècnic serà la de confeccionar una plantilla competitiva per estrenar la Primera Catalana el mes de setembre. 

El FC l’Escala cau eliminat de la Copa Catalunya en els penals. Amb aquesta derrota s’acaba la temporada 2018-19. Els jugadors i cos tècnic estan oficialment de vacances. El partit contra l’Empuriabrava – Castelló va acabar amb un empat a 1. 

Primer s’avançaven els locals amb la diana de Vicens Turró en el minut 88 i els escalencs equilibraven el duel altempordanès amb el gol de Sergi Ramirez amb un xut des de l'interior de l'àrea. El capità de l'Escala va celebrar el gol amb molta eufòria. 

Amb l'1 a 1 es va haver d'anar als penals. L'Empuriabrava va materialitzar 5 penals mentre que l'Escala en va fer 4. L'escalenc Cesc Vidal va fallar aquest penal i Pitu Labrador si el transformava, l'Empuriabrava passada de ronda i així va ser... (talls1 Albert i tall 1 Sepu)



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar