Publicitat
Publicitat

II Carnaval d'Estiu L'Escala

El segon Carnaval d'Estiu de l'Escala, omple el passeig marítim de públic per gaudir d'una nit de llums, colors i disbauxa. Un total de 9 colles, vuit de locals i una convidada van desfilar des de plaça univers fins al monument de la cobla. 

Dissabte a la nit, amb un clima extraordinari i amb molt d'ambient a la zona del passeig marítim de l'Escala va celebrar-se la segona edició del Carnaval d'estiu, una nova oportunitat per a les colles locals per mostrar les seves propostes de carrosses i comparses, adaptades en aquest cas a una rua nocturna. Per aquesta segona edició i tot buscant la millor proposta, es modificava el circuit sortit des de plaça univers per arribar a la zona del monument de la cobla. 

 

Igual que l'any anterior s'han adaptat les carrosses i les disfresses amb punts de llum o complements LED, tot per lluir espectaculars i amb un toc diferencial respecte el carnaval d'hivern. Aquest any han participat 9 carrosses, vuit de locals i una convidada. Pel que fa a les locals obria la rua La Bautscala amb un bon show per posar el ritme al cos del públic, Les Nenes portaven el seu ball Tribu Africana, també sortien els joves amb la seva particular visió del Petit Príncep, el grup de l'Asti apostava aquest any pel Circ, el grup del CER presentava les seves Deesses d'Egipte il·luminades per l'ocasió, seguidament arribava una partida de pòquer, proposada per El punt de Soldadura, el grup Joves Barrakers-Giro de Xarnera portaven la seva espectacular carrossa de Star Wars que deixava a tot el públic sorprès i tancava la rua El pòsit amb la seva carrossa Odissea en el desert una de les carrosses que més ha voltat per Girona aquesta temporada. Aquest any també hi havia una carrossa convidada, era la del grup sense val de La Bisbal.

Després de la desfilada tots els participants anaven a la sala polivalent on els esperava un sopar i tot seguit una sessió de disco mòbil. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar