Publicitat
Publicitat

Neix l'associació d'empresaris Àmbit Empúries

Neix Àmbit Empúries, una associació d'empresaris de Sant Martí d'Empúries amb la voluntat d'unir esforços per a promocionar els interessos d'aquest nucli medieval i defensar els interessos dels seus socis. Un dels seus projectes en cartera és una fira sobre tot allò que gira entorn la dieta mediterrània i els productes de proximitat.

L'Associació Àmbit Empúries la constitueixen onze negocis de l'entorn de Sant Martí d'Empúries, la majoria d'ells vinculats al món de la restauració. Va ser creada a finals de l'any passat, però la presentació en societat no s'ha fet fins aquest cap de setmana, coincidint amb la Fira Arrels del Vi. Fredi Surroca n'és el president.

L'Ajuntament avala aquest projecte i valora molt positivament la seva creació, tot entenent que la unió d'esforços no pot fer altra cosa que millorar el sector.

Entre els projectes que l'Associació té en cartera hi ha una fira dedicada a la dieta mediterrània i els productes de proximitat, tema molt més ampli que el d'Arrels del Vi que s'ha celebrat aquest cap de setmana.

Aquesta fira es faria al mateix Parc Crehuet on s'ha fet la fira Arrels del Vi, probablement la primera quinzena d'octubre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar