Publicitat
Publicitat

Fènix Oscura el més nou dels X Men

Arriba 'Fènix Oscura' el final de la saga X-Men on un dels mutants patirà un accident que el farà més poderós que el professor Charles Xavier, això sí els seus poder seran una mica foscos. 

El segon cap de setmana de juny arriba amb una gran estrena sota del braç, doncs s'estrena 'X-Men: Fénix Oscura' nova entrega i final de la saga que arriba vuit anys més tard del reinici de les entregues dels joves superherois mutants. La trama se centra ara amb el personatge interpretat per Sophie Turner, Jean Grey, una de les mutants més poderoses que existeixen.

La cinta recupera un dels moments més importants en la història dels X-Men, que ja es va tractar en la pel·lícula 'X-Men: La decisión final' de l'any 2006 i és l'arribada de l'energia coneguda com a Fénix Oscura i com s'apodera de Jean Grey. En aquesta ocasió, Jean durant una missió de rescat a l'espai és presa per aquesta immensa força còsmica que la transforma en un dels mutants més poderosos de tots els temps. Ella acabarà perdent el control contra aquest nou poder i contra els seus propis dimonis amenaçant així de destruir la família dels X-Men i el planeta Terra.

El film suposa el final de la saga, almenys així va anunciar-se quan Fox va ser absorvida per la tot poderosa Disney.

L'actriu Octavia Spencer, acostuma a interpretar papers sempre de bona persona i gran companya. Doncs aquesta vegada sorprendrà al públic amb un thriller de terror on li coneixerem la seva part més fosca. A 'El sótano de Ma' Spencer dóna vida a Sue Ann, una dona solitària que viu en un petit poble de Ohio. Allà una adolescent que acaba d'arribar a la ciutat i després d'organitzar una festa amb els seus amics, li demana a Sue que compri alcohol per ells. Sue Ann ho fa i també els aconsella que no facin la festa en un descampat, ella els deixa el seu soterrani amb una única condició no pujar a les habitacions. Els joves i la dona rapidament es fan grans amics però el que semblava una relació d'amistat i bon rotllo acaba convertint-se un gran malson.

Per un públic més adult i amb ganes de riure una estona arriba 'Mejor que nunca' amb Diane Keaton de protagonista. Diagnosticada amb càncer, Martha convençuda que no vol tractament decideix vendre totes les seves propietats i ingressar a una residència per esperar el seu desenllaç tranquil·lament. Un cop allà animada per algunes de les seves companyes decideix formar un equip d'animadores, un dels seus somnis de joventut. Tot comença com un hobby però acabarà convertint-se en una cosa més seriosa quan decideixen presentar-se a una competició.

I aquesta setmana també arriba el més nou de Laika Studios, consolidat des de fa temps com un dels millors estudis d'animació amb produccions stop-motion com 'Caroline', 'The Boxtrolls' o 'El alucinante mundo de Norman'. Doncs ara arriben amb 'Mr. Link' una trepidant aventura amb mites, monstres i llegendes.

El protagonista de la cinta Sir Lionel Frost creu que és l'investigador de mites i monstres més important del món, però tot i això ningú li reconeix tots aquests mèrits. Qüestionat pel seu cercle més proper, Frost s'anima a començar una investigació pel nord-est americà per tal de trobar una misteriosa criatura meitat humana, meitat bestiola. Així coneix a Mr.Link amb qui comença una aventura de veritat per aconseguir trobar els cosins Yeti de Mr. Link.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar