Publicitat
Publicitat

Final de curs dels tallers de teatre de l'Escola Empúries

Els alumnes de 5è de primària que han participat en els tallers de teatre de l'Escola Empúries, han representat el Petit Príncep a la Sala Polivalent. 

L'Escola Empúries des de fa 7 anys organitza un taller de teatre de 10 sessions d'una hora per als alumnes de 5è de primària. Al llarg d'aquestes sessions la mainada ha après nocions bàsiques de teatre amb l'objectiu de representar un fragment de l'obra de Saint-Éxupery, el Petit Príncep, amb música del musical de Manu Guix. 

Ho ha explicat la directora de l'obra, Elisenda Trias. 

 

Cada any es representa un fragment d'El Petit Príncep i enguany, ha tocat "El viatge als planetes". El Petit Príncep és un nen curiós que es fa preguntes sobre el comportament i el món dels adults. En aquest viatge als planetes el Petit Príncep i l'aviador es troben personatges ben curiosos com a un rei, a un senyor vanitós, un bevedor, un home de negocis, un fanal i un fanaler i un senyor vell que escrivia llibres.

Perquè tots els alumnes poguessin participar de l'obra, es van repartir els papers segons els personatges que tenien ganes d'interpretar els nens. Per aquest motiu al llarg de l'obra els joves actors es van intercanviant els papers hi es poden arribar a veure fins a 7 o 8 aviadors i petits prínceps diferents. 

  

 Trias, també ha destacat les ganes dels alumnes per aprendre i participar en les tasques i els assajos.  També, la voluntat de seguir endavant amb aquest projecte els pròxims cursos.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar