Publicitat
Publicitat

Presentació Cicle d'Arrel i amb Salero a l'Alfolí de la Sal

D'Arrel i amb Salero és el nom del cicle de cançó popular que es va crear a l'Escala l'any passat i que es posa en marxa de nou la setmana vinent, amb un total de sis actuacions programades fins el mes de setembre.

Anunci 0s

Arriba la segona edició del cicle d'Arrel i amb Salero que arrencarà dissabte 15 de juny amb el concert inaugural a càrrec d'UT. Un grup format per excomponents de Primera Nota, un dels conjunts de música folc de referència dels anys 90. Enguany la principal novetat és l'augment de 4 a 6 sessions, després de l'èxit d'assistència de l'estiu passat. El cicle està dedicat a la cançó popular catalana, d'autor i a la música tradicional. Pretén ser un petit reconeixement als músics i cantautors que han dedicat la seva trajectòria artística a la difusió i el treball per la música tradicional catalana. També, per aquells músics més joves que han pres el relleu en la feina i treballs de recuperació i actualització de la música folc d'arrel popular.

Ramon Manent és el director artístic del cicle.

  

Aquest cicle vol acostar la música tradicional als espectadors amb propostes de petit format, i el pati de l'Alfolí n'és l'espai idoni. 

  

 Una de les propostes més destacades del cicle és el concert de Mirna Vilassís amb l'espectacle "Espero Maravelles" un homenatge a la poetessa Montserrat Abelló. 

  

 D'Arrel i amb Salero forma part de la línia cultural que vol potenciar el municipi de l'Escala per preservar i difondre la cultura popular dels països catalans. 

 N'ha parlat Rafel López, regidor de Cultura en funcions. 

  

D'Arrel i amb Salero arriba, doncs, per segon any consecutiu a l'Escala amb ganes de consolidar-se com a un dels cicles de referència de música tradicional i popular catalana.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar