Publicitat
Publicitat

Presentació Cicle d'Arrel i amb Salero a l'Alfolí de la Sal

D'Arrel i amb Salero és el nom del cicle de cançó popular que es va crear a l'Escala l'any passat i que es posa en marxa de nou la setmana vinent, amb un total de sis actuacions programades fins el mes de setembre.

Arriba la segona edició del cicle d'Arrel i amb Salero que arrencarà dissabte 15 de juny amb el concert inaugural a càrrec d'UT. Un grup format per excomponents de Primera Nota, un dels conjunts de música folc de referència dels anys 90. Enguany la principal novetat és l'augment de 4 a 6 sessions, després de l'èxit d'assistència de l'estiu passat. El cicle està dedicat a la cançó popular catalana, d'autor i a la música tradicional. Pretén ser un petit reconeixement als músics i cantautors que han dedicat la seva trajectòria artística a la difusió i el treball per la música tradicional catalana. També, per aquells músics més joves que han pres el relleu en la feina i treballs de recuperació i actualització de la música folc d'arrel popular.

Ramon Manent és el director artístic del cicle.

  

Aquest cicle vol acostar la música tradicional als espectadors amb propostes de petit format, i el pati de l'Alfolí n'és l'espai idoni. 

  

 Una de les propostes més destacades del cicle és el concert de Mirna Vilassís amb l'espectacle "Espero Maravelles" un homenatge a la poetessa Montserrat Abelló. 

  

 D'Arrel i amb Salero forma part de la línia cultural que vol potenciar el municipi de l'Escala per preservar i difondre la cultura popular dels països catalans. 

 N'ha parlat Rafel López, regidor de Cultura en funcions. 

  

D'Arrel i amb Salero arriba, doncs, per segon any consecutiu a l'Escala amb ganes de consolidar-se com a un dels cicles de referència de música tradicional i popular catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar