Publicitat
Publicitat

Satisfacció amb la botiga al carrer i a punt pel Fashion Swow

La UBET fa una bona valoració de la botiga al carrer, l'edició amb més parades i amb molta participació gràcies a tres factors importants: El bon temps, les vacances del turisme francès i ser primer de mes.

Anunci 0s

Finalment la botiga al carrer va poder celebrar-se amb tota normalitat aquest cap de setmana, després de tres setmanes amb mal temps amb el juny ha arribat el sol i el bon temps. Un fet que va complementar perfectament amb la botiga al carrer, deixant gaudir a comerciants i visitants. 

Per primera vegada l'edició d'enguany ha comptat amb més de 20 parades, un fet visible al voltant de la platja que va permetre més varietat de producte i més opcions per tots aquells que buscaven una bona oferta.

Ara la UBET ja treballa de ple amb la següent activitat la Fashion Show, la passarel·la de moda fa el salt a la zona de Riells tot aprofitant les grades naturals de la plaça univers. Ara la junta busca patrocinadors per a l'activitat.

Els interessats en col·laborar o patrocinar només s'han de posar en contacte l'entitat.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar