Publicitat
Publicitat

L'edició XV de l'Escalagde - VIII Veles d'Empúries ha batut tots els rècords

Un total de 85 embarcacions han participat en la XVena edició de l'Escalagde i en la VIII edició de Veles d'Empúries. La regata transfronterera que s'inicia al Cap d'Agde i que es completa a l'Escala va tenir com a guanyador l'embarcació francesa liderada per Bernard Romeo.

La tripulació francesa del Galejade liderada per Bernard Romeo ha estat la vencedora de la XV edició de l’Escalagde. Aquesta regata transfronterera de la Costa Brava hi han participat una trentena de tripulacions que s’enfrontaven a les 80 milles que separen la localitat francesa de l’Escala. Tot es va completar amb Veles al Mar que va congregar més de 50 embarcacions al Mar d’Empúries. El vencedor va ser el Feeling 32 Oups de Jean Luc Caminade.

També aquest cap de setmana s'ha completat el campionat del món de Winsurd que ha tingut com a vencedor el francès Thomas Goyard en la nova i espectacular disciplina de Wind-foil. El francès Julien Bontemps va ser segon i l'italià Mateo Iachino va ser tercer. En total, 48 windsurfistes de 19 països han competit en aquesta prova que s'ha disputat durant sis dies a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, davant del càmping La Ballena Alegre. 

Recordem que abans del mundial es va fer l'europeu a les instal·lacions del càmping Las Dunas. En aquesta edició, el belga Yentel Caers va ser el que va quedar primer seguit de l'italià Jacopo Testa i Steven Van Broekhoven; mentre que en el format Tow-In la victòria ha sigut pel francès Sam Esteve, seguit per Francesco Cappuzzo i Davy Scheffers.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar