El FC l'Escala supera el Sils en el primer partit de la Copa Catalunya

El FC l'Escala s'imposa a Sils per 2 a 4 en el primer partit de la Copa Catalunya Amateur després d'aconseguir l'ascens matemàtic a Primera Catalana. Els de Sepu passen de ronda i el següent rival serà de la comarca de l'Alt Empordà, l'Empuriabrava, el campió del grup 15 de la Tercera Catalana.

Tot i no fer un partit brillant, l'Escala supera el Sils per 2 a 4 en el primer partit de la Copa Catalunya Amateur. Qui va fer els gols escalencs? Doncs el juvenil Doudou Jallow, Denilson Rivas, Uri Sala i Juan Aznar. En aquest partit va debutar el porter escalenc Moha Chaui.

La primera part va acabar amb el 0 a 1. En el minut 16, El juvenil Doudou Jallow superava el porter del Sils, Arnau Fernández, amb un xut amb el peu esquerre.

Ja a la segona part, l'Escala va rematar la feina fent tres gols més. En el minut 56, Denilson Rivas posava el 0 a 2 en el marcador. Va ser un xut des de l'interior de l'àrea.

El 0 a 3 arribaria tres minuts després. Aquesta vegada qui batia a Arnau era Uri Sala.

El quart gol del conjunt de Sepu va ser obra de Juan Aznar amb un xut potent i molt ben dirigit. És la primera diana del dorsal 5 amb la samarreta de l'Escala.

I els gols del Sils van ser un en el minut 64 a pilota parada. Eric Fernández rematava de cap aquest corner i superava a Joan Ureña.

I el segon va ser de penal. Sabeu qui va llençar el penal? El porter del Sils, Arnau Fernández. El porter local jugava el seu últim partit i l'equip va decidir que qui havia de llençar el penal era ell i Arnau va posar el 2 a 4 en el marcador.

Destacar també que aquest partit de la Copa Catalunya Amateur va tenir dues expulsions i les dues en el mateix minut, en el minut 88. Pica baralla que acaba amb expulsió de Marc Rubert i expulsió d'Ignasi Massó.

Amb la victòria contra el Sils, l'Escala jugarà un nou partit aquest cap de setmana.

El pròxim rival de l'Escala serà l'Empuriabrava que va desfer-se del Cadaqués en els penals.