Publicitat
Publicitat

Noves aventures d'en Fabi i en Fedó

L'il·lustrador escalenc Carles Roman edita un nou volum  de  Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries. Incorpora quatre noves històries amb aquests personatges d'Empúries de les èpoques grega i romana.

Anunci 0s

'Una tragèdia espatarrant i tres comèdies colossals', aquest és el títol amb el que es presenta la segona entrega de 'Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries', obra del dibuixant escalenc Carles Roman.Segueix la línia del primer volum, aquesta vegada amb quatre històries.Dues ja s'han publicat a la revista Cavall Fort i les altres dues són inèdites.Els temes que presenta són ben variats i entretinguts, adaptats per a totes les edats.Roman parla de gaudir-los en família.

Els contes es poden trobar a les llibreries de l'Escala i també a Figueres, a la llibreria Low Cost.L'artista treballa actualment en un segon volum d'un altre personatge de creació pròpia, el Drac Català.La segona part del Drac Català està previs que estigui enllestida al mes de gener de l'any vinent.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar