Publicitat
Publicitat

Elton John a ritme de musical a la pantalla gran

Aquesta setmana la cartellera s'omple de novetats, de totes elles la més esperada 'Rocketman' el musical biopic del geni Elton John. També arriba la tercera part de John Wick, Infiltrado en Miami , La corresponsal o La estratègia del pequinés.

Les estrenes d'aquest final de maig arriben encapçalades per 'Rocketman', el film que repassa la biografia del músic britànic Elton John. La pel·lícula dirigira per Dexter Fletcher va estrenar-se al Festival de Cannes i està protagonitzada per Taron Egerton.

A Rocketman es coneixeran els inicis d'Elton John, des que era un nen prodigi tocant el piano i estudiant de l'Acadèmia Reial de la Música, passant per la seva joventut i la seva carrera com a cantant. Tot i començar amb música clàssica ràpidament va descobrir la seva passió; el rock i d'aquí va passar a convertir-se en una superestrella mundialment famosa. El film repassa els primers anys d'èxit i els alts i baixos personals adornat amb números musicals amb una banda sonora 100% Elton John.

El film inclou algunes de les cançons més mítiques del cantant que Taron Egerton les canta en persona. El jove protagonista estarà acompanyat per Bryce Dallas Howard, interpretant la mare del cantant, per Richard Madden  que es posa a la pell de seu representant i per Jamie Bell lletrista i inseparable company.

Per un públic que gaudeixi amb l'acció més pura, aquesta setmana arriba la tercera entrega de les aventures de John Wick, ara amb el subtítol 'Parabellum'.

Thriller nordamericà protagonitzat per Keanu Reeves on aquesta ocasió, l’assassí en sèrie Wick ha de fugir al ser expulsat de l'hotel mafiós The Continental. Ha matat un membre del gremi internacional d’assassins i han posat preu al seu cap: 14 milions de dòlars. Ara ell és l’objectiu d’homes i dones despietats que el busquen per obtenir la recompensa.

Els films biogràfics estan a l’ordre del dia, aquesta setmana en tenim dos 'Rocketman' i 'La Corresponsal' , una pel·lícula que narra el que va viure la periodista Marie Colvin i que combina acció, drama i periodisme en un entorn de guerra.

La història se centra en Marie Colvin, paper que cau a les mans de l'actriu Rosamund Pike. Colvin va ser una periodista reconeguda mundialment per la seva feina en diversos conflictes bèl·lics, especialment els fets que van tenir lloc a Orient Mitjà. Colvin comptava amb el respecte tant dels lectors com dels seus companys de professió per la seva valentia i humilitat. Va ser la corresponsal al llarg de les últimes tres dècades del diari Sunday Times i moria l'any 2012 a la ciutat d'Homs cobrin la massacre provocada per la Guerra Civil de Síria.

Des de França arriba la comèdia d'acció 'Infiltrado en Miami' on l'actor de moda Omar Sy és el protagonista. Una comèdia on Sy fa el paper d'un policia d'un districte multiètnic de París on ha viscut sempre però que no agrada a la seva parella. Tot canvia el dia en què el seu amic de la infància, Roland, és assassinat. Aleshores ell ocupa el seu lloc de funcionari d'enllaç amb el consolat francès de Miami i es trasllada a Florida on ha de treballar amb un poli de mal caràcter. La picada d'ullet a pel·lícules com 'Arma Letal', 'Harry el sucio' o 'Corrupción en Miami' les tenim a l'ordre del dia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar