Publicitat
Publicitat

Exposició d'art a l'escola Esculapi

L'escola l'Esculapi ha obert les seves portes per mostrar als pares i mares una exposició d'art en la que hi han participat tots els alumnes. En motiu de l'any Brossa, alguns d'ells s'han inspirat en els seus poemes per crear petites escultures a través de les lletres. 

Els alumnes de l'escola l'Esculapi s'han convertit en petits artistes per un dia. Amb l'ajuda de les mestres de plàstica, la mainada ha creat una exposició d'art que omple de colors, flors i vitralls, els passadissos de l'escola. l'Esculapi ha obert les portes i ha convidat als pares i mares a visitar les creacions artístiques dels seus fills. Enguany l'escola ha estrenat una nova aula de plàstica i s'ha volgut potenciar la basant artística dels nens i nenes, motivant-los a fer aquesta exposició. 

Ho ha explicat la directora de l'escola, Anna Muntadas.

A més a més, amb motiu de la commemoració dels 100 anys del naixement del poeta i artista Joan Brossa, l'escola l'ha volgut homenatjar i una part de l'exposició està dedicada a aquesta important figura de l'art català. Brossa fou un dels defensors de la poesia visual combinant la prosa amb les arts plàstiques. Alguns dels alumnes de l'Esculapi s'han inspirat en l'obra del poeta per crear aquestes petites escultures, algunes d'elles molt crítiques i posant l'accent en problemàtiques actuals com la contaminació, o la igualtat entre persones. D'altres, han convertit lletres en animals, carreteres o cases.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar