Publicitat
Publicitat

El Museu d'Empúries incorpora una figureta de bronze

Empúries, seguint la tradició, ha posat a disposició dels visitant una nova peça coincidint amb el Dia Mundial dels Museus. Enguany es tracta d'un conjunt on destaca una figureta de bronze trobada a la ciutat romana.

El Museu d'Empúries ha incorporat una nova peça.Es tracta d'una figureta de bronze de l'època tardo-romana que forma part d'un conjunt trobat durant les excavacions de 2004 a l'ïnsula 30 de la ciutat romana del jaciment.Es van trobar dins d'una capella domèstica a una de les cases.La peça es pot veure a una nova vitrina del museu, just al costat d'un altre conjunt trobat al mateix espai, el de denaris trobats dins una àmfora en un ració d'una habitació i amagada sota una pedra, que es posava a disposició dels visitants ara fa dos anys.Es solen mostrar coincidint amb el Dia Mundial dels Museus.

Empúries encara una nova temporada d'excavacions d'estiu, on de nou es treballarà a la zona portuària.També es treballarà, amb el suport de l'ajuntament de l'Escala, a la necròpolis de Vilanera.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar