Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala retorna a Primera Catalana tres anys després

El FC l'Escala es converteix novament en equip de Primera Catalana. La victòria contra el Cassà per 2 a 1 i la derrota del Bescanó a Porqueres per 3 a 2 ha servit als escalencs per tancar el campionat en primera posició amb un total de 78 punts i retornar tres anys després a la màxima categoria del futbol català. 

L'Escala torna a ser poble de Primera Catalana. Es va produir la carambola a la recta final. Victòria de l'Escala per 2 a 1 contra el Cassà de la Selva i derrota del Bescanó a Porqueres per 3 a 2.  

En el 20, el jugador de l'Escala, Denilson Rivas, marcava de falta directa, la seva especialitat. El dorsal 10 en els darrers dos partis ha fet quatre gols que han estat vitals per l'ascens de categoria. 

En el 23, el Cassà equilibrava el partit amb una diana de Marc Restrudis. Va ser un gerro d'aigua freda per l'equip de Sepu. 

Ja a la segona part, concretament en el 80, falta a Ignasi Massó a l'interior de l'àrea i l'àrbitre no va dubtar en assenyalar penal. El màxim golejador escalenc no va fallar i va tornar a posar a l'Escala per davant. Va ser un gol molt celebrat.  

I quan va acabar el partit, els jugadors de l'Escala encara no sabien el resultat del Porqueres - Bescanó. La notícia va acabar arribant i van començar a celebrar l'ascens a Primera Catalana. 

El que toca ara és celebrar-ho perquè ha estat un any en què s'ha hagut de treballar molt per aconseguir el que s'ha aconseguit. L'últim ascens de l'Escala a Primera Catalana va ser el 17 de maig de 2014 i el primer gol a la màxima categoria del futbol català el va ser Sile Camara, ara al Porqueres, al camp de la Jonquera, un equip que aquest cap de setmana ha baixat a Segona Catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar