Publicitat
Publicitat

Aladdin en imatge real

L'estrena més destacada de la setmana 'Aladdin' el clàssic de l'any 92 arriba ara amb imatge real, ho fa acompanyada de cinema italià, francès i espanyol.

Poques són les estrenes que aquesta setmana arriba a la pantalla gran i de totes elles només dues tenen opcions reals per entrar dins el top 5 de pel·lícules més vistes. Una d'elles i sens dubte l'estrena del mes és 'Aladdin', l’adaptació en imatge real del clàssic de Disney de l'any 1992. Era d'esperar que tard o d'hora aquesta cinta arribés amb actors de carn i ossos, després de l'èxit assolit per 'La bella i la bèstia', 'El libro de la selva' o la recent 'Dumbo'. 

Les primeres imatges van aixecar força crítiques, sobretot per l'elenc seleccionat, ja que va ser un procés complicat pel fet de trobar els actors més adequats i no va acabar d'agradar a tothom. Finalment els escollits van ser Mena Massoud, Naomi Scott i Will Smith. L'arribada de les primeres impressions recullen bones sensacions doncs el film té grans números musicals, molta comèdia i afegeix subtrames noves que no surten en el clàssic d'animació.

La trama se situa en l'exòtic paisatge del mític regne àrab d'Agrabah. Aladí és un jove enginyós que, malgrat viure en un estat d'extrema pobresa, somia casar-se amb la bella filla del sultà, la princesa Jasmine. El destí intervé quan l'astut bruixot malvat Jafar, recluta Aladí perquè l'ajudi a recuperar la llàntia meravellosa de les profunditats de la Cova de les Meravelles. El jove troba la llàntia, on viu un geni que concedeix tres desitjos a qui l'alliberi. Aladí es guanya l'enemistat del visir, però es fa amic del geni i amb la seva ajuda es fa passar per un príncep ric i ben plantat. Tanmateix, no aconseguirà impressionar la princesa per les seves riqueses, sinó per la seva manera de ser.  

La segona cinta destacada sera 'El Hijo', pel·lícula de terror amb Elizabeth Banks, Jackson A. Dunn i David Denman de protagonistes. Un film que planteja la pregunta que hagués passat si el jove Superman, no hagués utilitzat els seus superpoders per fer el bé? La resposta la trobem en aquest film que en molts moments pot recordar la cinta del mític superheroi però amb un toc fosc. 

Tory i Kyle són una parella de grangers que no poden tenir fills, un dia un cau del cel una misteriosa nau amb un nadó. Ells decideixen adoptar-lo i formar una família. A mesura que el petit creix s'adonen que el jove és especial doncs mai està malalt i té capacitats sobrehumanes. L'adolescència arriba a les portes del jove i amb ella apareix un comportament especial fent sortir a la llum la part més fosca del seu interior.

Pel que fa la resta d'estrenes, trobem d'italiana 'Como pez fuera del agua' comèdia amb un toc agredolç i dels conflictes socials. També tenim cinema francès amb 'La última lección' amb el transfons educatiu d'argument principal, on els alumnes no tenen el millor comportament amb els seus professors. Finalment la dosis de cinema nacional arriba amb 'Viva la vida' film dirigit per José Luis García Berlanga, fill del cineasta  Luis García Berlanga, qui presenta una comèdia molt connectada a l'estil del cinema del seu pare amb humor negre i la temàtica social de fons.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar