Publicitat
Publicitat

Debat sobre promoció econòmica, turisme, patrimoni i cultura

El patrimoni cultural com a atractiu turístic, la voluntat de diversificar una economia massa centrada en el turisme i la dinamització del comerç local centren el tercer debat temàtic de la campanya. Avui, última peça de la programació especial de Ràdio l'Escala i Canal 10, amb el debat d'alcaldables.

La planificació com a garantia d'una bona acció, les deficiències en barris perifèrics, la voluntat de lideratge i capitalitat territorial del "mig empordà", la diversificació de sectors o els inconvenients d'un moviment massa depenent del capitalisme van ser alguns dels arguments exposats pels candidats assistents al tercer i últim debat temàtic emès ahir al vespre.Van assistir-hi Marta Rodeja, per la CP; Montse Caixàs, de JXCAT; Fredi Guirado, d'ERC; Laila Touati, d'En Comú i Lluís Ciprés, per la CUP.

Bona part del debat es va destinar a debatre propostes per a l'àmbit del comerç local.

Avui es clou el cicle de debats, amb el debat central, el d'alcaldables. A les vuit, a la sala polivalent de la Llar del Jubilat, obert al públic i transmès en directe per ràdio i televisió. El debat és organitzat pels mitjans locals amb la col·laboració també del setmanari Empordà i Diari de Girona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar