Publicitat
Publicitat

Es celebra el 21è Play Back Infantil

Es celebra una nova edició del PlayBack Infantil del Futbol Base, una activitat que amés de fer gaudir joves i gran busca recollir diners pels joves esportistes escalencs. A les tres sessions que es van celebrar l'assistència de públic va ser prou bona.

La sala del CER ha acollit un any més el Play-Back Infantil que organitza el Futbol Base de l'Escala.Ha estat un cap de setmana amb tres sessions, divendres i dissabte nit , i diumenge tarda.En total s'ha pogut gaudir de 24 actuacions, menys que en edicions anteriors, i és que es va haver de canviar de data per les eleccions al Congrés de Diputats, i per altres dates les famílies ja tenien compromisos.De totes maneres, la sala es va omplir.En total, de les entrades, quedaran nets uns 2mil 500 euros, uns diners que es destinaran a cobrir necessitats del futbol de base escalenc.

Per l'escenari van passar petits grans artistes interpretant els seus ídols musicals.No van faltar els temes d'Operación Triumfo, Queen, Aitana, Los Manolos o Maghan Trainor, tot un espectacle.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar