Publicitat
Publicitat

Satisfacció personal i pel municipi per la Creu de Sant Jordi a Lluís Albert

El mestre Lluís Albert s'ha mostrat de rebre una de les Creus de Sant Jordi 2019, i més encara quan la va recollir acompanyat de tota la seva família. Des del consistori escalenc la reacció ha estat en el mateix sentit, contents que un escalenc hagi rebut el màxim reconeixement de país que otorga la Generalitat.

El mestre Lluís Albert es mostra molt satisfet per haver rebut la Creu de Sant Jordi 2019 per la seva trajectòria musical.Vam veure les imatges de l'entrega per part del President de la Generalitat Quim Torra, i ara passada una setmana, n'explica l'experiència.Està molt satisfet del reconeixement, que diu, potser li hauria tocat una mica abans.Està molt satisfet també d'haver rebut el reconeixement acompanyat de tota la seva família.

Fent broma, com és habitual en ell, explica que almenys li han entregat la Creu de Sant Jordi en vida i no a títol pòstum.Ara mateix, als 95 anys, recopila el seu fons documental , que entregarà a la Diputació de Girona.Amb una vida llarga i plena, diu que només li ha quedat una cosa per fer.

És un reconeixement al mestre Lluís Albert, molt benvingut també des de l'Escala, rebut amb satisfacció per família, amics i veïns.Des del consistori escalenc s'hi va donar suport des de bon principi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar