Publicitat
Publicitat

Debat sobre urbanisme, serveis i fiscalitat

La redacció del nou POUM, la mobilitat, amb el tema d'aparcaments al capdavant i la política fiscal van ser els eixos del segon debat temàtic organitzat pels mitjans audiovisuals locals de l'Escala. 

Tots els partits van coincidir amb la necessitat d'agilitzar la redacció del nou POUM. I és que l'actual fa més de trenta anys que és vigent. Aquests son els fragments més destacats dels posicionaments dels respectius candidats:

La necessitat d'articular els barris, la mobilitat entre aquests i el nucli o la posada al dia de les urbanitzacions van ser tema de debat. En el bloc de mobilitat, especial atenció va merèixer eltema dels aparcaments, amb dues propostes enfrontades, les de l'aparcament soterrat de la plaça de Ca les Monges d'una banda i el de plaça Nova, de l'altra:

    

Avui, tercer i últim debat temàtic, centrat en temes de cultura, patrimoni i promoció econòmica i turística. Com els anteriors, a les vuit del vespre, amb Marta Rodeja (CP), Montse Caixàs (JxCat), Fredi Guirado (ERC), Laia Touatiu (EnComú) i Lluís Ciprés (CUP)



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar