Publicitat
Publicitat

Gran èxit de participació en l’activitat de la Nit dels Museus

L'Alfolí de la Sal - Museu de l'Escala, participa per primera vegada a la Nit dels Museus. Ho fa amb un espectacle multidisciplinari gratuït dedicat a Víctor Català, amb motiu que aquest any es commemora el 150è aniversari del naixement de l'escriptora. S'han obert diferents equipaments més enllà del seu horari habitual, una experiència que ha permès gaudir del patrimoni d'una manera ben diferent.

L'ampli programa d'activitats i visites nocturnes a diferents espais patrimonials amb motiu de la Nit dels Museus i del Patrimoni ha tingut una espectacular resposta per part del públic tot i el mal temps. A l'Escala ja fa molt de temps que es participa del dia mundial dels museus, amb visites diürnes i jornades de portes obertes tant al Museu de l'Anxova i de la Sal com el MAC Empúries. Però per primera vegada l'Escala va adherir-se a la proposta de la Nit dels museus, amb un espectacle dedicat a Víctor Català. Una activitat gratuïta, que va deixar l'Alfolí de la Sal petit per acollir el nombrós públic.

El temps va fer la guitza, doncs 'Víctor Català, Espurnes de llum' era una adaptació teatral de la tradicional ruta guiada Víctor Català. Per tant una activitat pensada a l'aire lliure, en ploure durant tot el dia la directora de l'activitat Anna Casas va readaptar l'espectacle per portar-lo a terme dins les sales d'Alfolí. Aconseguint fer interaccionar el públic, tot simulant el recorregut pels carrers de l'Escala.

El públic va gaudir de valent, amb un espectacle de petit format descobreixen el personatge creat per Caterina Albert, a partir de les seves paraules i amistats. Un espectacle lúdic i musical, dirigit per Anna Casas i amb Aina Navarro, Aina Casadevall i Víctor López en els papers protagonistes. On també juga un paper molt important les llums i el so a càrrec de Guille Casas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar