Remuntada històrica del FC l'Escala al camp del Sant Feliu de Guíxols (3-4)

Autèntica gesta del FC l'Escala al camp municipal Josep Sunyer i Arxer. Els escalencs anaven perdent 3 a 0 i van acabar l'enfrontament guanyant per 3 a 4. L'heroi de la gesta va ser Denilson Rivas, que va sortir en el minut 62 i va revolucionar el partit i això que el dorsal 10 no havia entrenat per molèsties.

Remuntada històrica del FC l’Escala al camp del Sant Feliu de Guíxols. El camp municipal Josep Sunyer i Arxer va estar ple de gom a gom. També hi havia jugadors del Bescanó, que volien que Guíxols i l’Escala empatessin per proclamar-se campions de la lliga, però no... Tot es decidirà en l’última jornada del campionat. L'heroi del partit, l'heroi de la gesta té un nom Denilson Rivas, que va sortir en el minut 62 i va revolucionar l'enfrontament anotant tres gols.

En el minut 7, el Guíxols s'avançava amb una obra de Sanku Jabbie que va quedar sol davant el porter Joan Ureña.

En el minut 37, l'equip de Toni Sánchez va eixamplar la diferència amb una diana de Carles Callico.

A la represa, en el minut 48, Carles Callico posava el 3 a 0 en el marcador. Tot semblava que seria el gol de la sentència però en el minut 62 va entrar Denilson Rivas. Només entrar ja va fer un gol de falta directa. El porter Xavier Donat no hi va poder fer res.

En el minut 76, novament Denilson Rivas tornava a marcar, aquesta vegada per posar el 3 a 2 en el marcador.

En el minut 85, Argi posava el 3 a 3 a l'electrònic. Aquest gol va ser celebrat amb molta eufòria. Ho celebraven els jugadors de l'Escala i també els jugadors del Bescanó.

I en el minut 90, el FC l'Escala va poder remuntar el partit en aquest corner favorable al Sant Feliu que acaba essent una contra per l'equip escalenc. Ignasi Massó va ràpid cap endavant, el màxim golejador opta per passar-la a Emilio Román i l'11 la passa a Denilson Rivas que supera per alt a Xavier Donat. El 10 de l'Escala va deixar el Josep Sunyer i Arxer mut. Va ser una autèntica obra d'art.

{{ tall Toni Sánchez, entrenador de l'AD Guíxols }}

Aquesta remuntada del segle serveix per assegurar les promocions d’ascens i tenir opcions a guanyar el campionat sempre que el Bescanó empati o perdi contra el Porqueres de l'escalenc Gabri Maragall i que l’Escala guanyi al Cassà de la Selva.