Publicitat
Publicitat

Amor i comèdia a la pantalla

L'amor a tres bandes d' "un hombre fiel", l'acció de '"Hellboy" o la comèdia romàntica "Casi imposible" les estrenes de la setmana a la pantalla gran. 

Setmana de moltes novetats i amb l'arribada de pel·lícules molt anunciades com el cas de 'Casi imposible' film semblant a 'Pretty woman' però amb moltes més dosis d'humor, sàtira política i amb un toc molt particular aconseguit pels seus protagonistes  Charlize Theron i  Seth Rogen.

De la mà del director Jonathan Levine arriba 'Casi imposible' on Charlotte, secretària d'Estat dels Estats Units, prepara la seva candidatura com a presidenta del país, i per aquest motiu contracta el seu antic veí,com a assistent de comunicació davant la consternació dels seus assessors de confiança.

No tenen res en comú, excepte que ella va ser la seva mainadera i el seu primer amor. Quan Fred es retroba inesperadament amb Charlotte, la captiva amb el seu peculiar sentit de l'humor i els records del seu idealisme juvenil. 

La dècada passada Guillermo del Toro va reconvertir el còmic 'Hellboy' , el cineasta mexicà va deixar de banda les dosis de terror i la violència de les historietes originals i se'n va sortir prou bé. Ara arriba una nova adaptació amb David Harbour fent el paper principal. La historia se centra en l’Agencia per a la Investigació i Defensa Paranormal  que encomana a Hellboy la feina d’acabar amb un esperit ancestral:  “La Reina de la Sang”. Nimue va ser l’amant del mateix Merlín durant el regnat del Rei Artur d’ell va aprendre els encanteris que la van conduir a ser una de les bruixes més poderoses. Però la bogeria es va apodera d’ella i va empresonar al mag per sempre. Fa segles van aconseguir acabar amb aquesta malvada, enterrant-la profundament, però ha tornat d’entre els morts amb la intenció de destruir a la humanitat amb la seva màgia negra.

En una aposta encertada, la nova encarnació del nen de l’infern  dinamita la versió de Del Toro per servir un tebeo salvatge d’acció real i ple de sang.

I des de França arriba 'Un Hombre fiel', una comèdia romàntica dirigida i guionitzada per Louis Garrel. Un triangle amors entre amics, on trobem a Abel un jove a qui deixen plantat pel seu millor amic Paul. Vuit anys més tard i després de la mort d'en Paul, l'Abel reconquista el seu ex amor. Això provoca la gelosia del fill d'ella i de la germana d'en Paul qui sempre ha estat enamorada de l'Abel en secret. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar