Publicitat
Publicitat

Desnonament al carrer Figueres

La PAH de l'Escala atura un desnonament programat aquest matí. La comitiva judicial accepta posposar l'expulsió dels llogaters d'un pis al carrer Figueres fins dimecres. Els activistes de la PAH exigeixen una solució a l'Ajuntament.

Aquest matí estava programada l'expulsió dels llogaters d'un pis ubicat al número 3 de carrer Figueras de l'Escala. La sentència judicial així ho ordenava. Passades les deu del matí ha arribat la comitiva judicial, acompanyada d'una dotació de mossos d'esquadra i policia local. A la porta els esperaven un col·lectiu d'activistes de la PAH. La comitiva, amb l'advocada de la propietat, han accedit a l'interior del pis amb autorització judicial. I fins un parell d'hores després no s'ha resolt posposar l'expulsió, a l'espera que es busqui una alternativa habitacional per a la família expulsada. Des de la PAH es carreguen tintes contra l'Ajuntament, argumentant que és al consistori a qui li correspon trobar-hi una solució.

{{Joana Gan - PAH)

Un cop confirmat que no hi havia expulsió, els manifestants han comunicat que es dirigien a l'Ajuntament per reclamar una solució.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar